Cursussen

Het interpreteren van weerkaarten is niet alleen voorbehouden aan meteorologen. Daarom organiseert MeteoGroup het hele jaar door praktische cursussen waarin u meer leert over het weer.

U komt meer te weten over hoe het weer ontstaat, hoe verwachtingen tot stand komen, wat wolken ons vertellen en hoe een weerkaart ge´nterpreteerd wordt. Meer informatie over mogelijke cursussen vindt u op deze pagina.

Weerpresentaties
Origineel voor de dag komen op uw bedrijfsfeest, receptie of jaarvergadering met een onderwerp dat iedereen interesseert? Onze twee van televisie bekende weerpresentatoren Reinier van den Berg en Margot Ribberink hebben er hun speciliteit van gemaakt.

Zij zijn in staat om van een alledaags gespreksonderwerp als het weer een wervelende voorstelling te maken. Een multimedia weershow die wat betreft inhoud op uw wensen afgestemd kan worden.

Tevens kan MeteoGroup groepen ontvangen voor bijvoorbeeld een excursie of een bedrijfsuitje. Een rondleiding door de 24 uur per dag operationele weerkamer behoort dan tot de mogelijkheden.

Tarieven / informatie
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0317-399 800.

Ook kunt u dit formulier invullen en mailen.